Πάει για το «μπαμ» ο ΟΦΗ με Φούντα

Ταξιάρχης Φούντας

i

©Intime

Πάει για το «μπαμ» ο ΟΦΗ με Φούντα

Sportal newsroom 10:09 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 27.08.2024

Ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport, ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο οι Κρητικοί έχουν ανοιχτή γραμμή με τον 29χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, προσφέροντάς του κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ο Ατρόμητος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:33 - 24.08.2024

Ο Ατρόμητος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του ΟΦΗ

ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=HjOVVrn5whc

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανάρτηση στο Instagram, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έχει προαναγγείλει μία μεταγραφική… βόμβα από το βράδυ της Δευτέρας (26/08).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!