Οι ενδεκάδες στο ΟΦΗ - Πανσερραϊκός

Τραϊανός Δέλλας και Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Οι ενδεκάδες στο ΟΦΗ - Πανσερραϊκός

Στέλιος Βαρδάκης • 17:04 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Πάμπλο Γκαρσία για το ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για την Stoiximan Super League, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Ντεμπούτο στον πάγκο των Κρητικών κάνει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αντικατέστησε τον Πέπε Μελ.

Μήνυμα ενότητας από τον Μπούση: «Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:57 - 12.02.2024

Μήνυμα ενότητας από τον Μπούση: «Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους»

Ο Μιχάλης Μπούσης μέσω επίσημης τοποθέτησής του θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα, καλωσόρισε και τον νέο προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε την πρώτη του ενδεκάδα στην νέα του ομάδα, ενώ γνωστή έγινε και η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπάκου, Ριέρα, Ισέκα.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Τόμας, Ουάρντα, Μούργος, Άλεξιτς.