Προφορική συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ράσταβατς για να αντικαταστήσει τον Δέλλα

Μίλαν Ράσταβατς

i

©Intime

Προφορική συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ράσταβατς για να αντικαταστήσει τον Δέλλα

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:45 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 11.10.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Σέρβο κόουτς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Ο 48χρονος Έλληνας κόουτς υπέβαλλε την παραίτησή του κι η διοίκηση της κρητικής ομάδας την έκανε αποδεκτή σεβόμενη το πρόβλημά του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ βρήκε τον αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα στο πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς κι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Aktor τον περασμένο Σεπτέμβρη, αναμένεται το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από τις δύο θητείες του στους Αρκάδες, ενώ είχε εργαστεί και στην Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:59 - 07.10.2024

Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων

O Τιάγκο Νους είναι «on fire» κι οδηγεί τον ΟΦΗ σε επιτυχή αποτελέσματα. Ο Αργεντίνος φορ έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του ΟΦΗ κι έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στους Κρητικούς. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ενδέχεται να απασχολήσει τις ομάδες του ανήκουν στο Big-5 της χώρας μας το προσεχές καλοκαίρι.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».