Προς αποχώρηση ο Ντίκο από τον ΟΦΗ
i

© Intime

Προς αποχώρηση ο Ντίκο από τον ΟΦΗ

Στέλιος Βαρδάκης • 22:31 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.08.2024

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει Νούα Ντίκο από τον ΟΦΗ μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ομάδα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Κρητικοί έχουν ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών σε αυτό το διάστημα προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους, αλλά πλέον σειρά έχουν οι αποχωρήσεις από την ομάδα.

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει ο Νούα Ντίκο από τους Ηρακλειώτες. Ο επιθετικός από το Μάλι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέπε Μελ με τον Ισπανό τεχνικό να μην τον έχει χρησιμοποιήσει καμία φορά ως βασικό στο πρωτάθλημα και να τον περνάει στο γήπεδο μονίμως ως αλλαγή.

Μάλιστα, μετά την απόκτηση του επιθετικού Λέγια Ισέκα, ο οποίος είναι αδερφός του Μίτσι Μπατσουαγί, που ανακοίνωσε ο ΟΦΗ ο χρόνος συμμετοχής του Ντίκο αναμένεται να μειωθεί κι άλλο.

Ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε στους Κρητικούς το καλοκαίρι του 2022 και βρίσκεται στην ομάδα ενάμιση χρόνο. Σε αυτό το διάστημα, έχει καταγράψει 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 2 ασίστ. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Ντίκο δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα καθώς αναμένεται να υπογράψει στην Paris FC, η οποία αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Γαλλίας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Δεν είναι πάντως ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ καθώς προς τη ίδια κατεύθυνση βρίσκεται και ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Καρώ, που επίσης δεν υπολογίζεται από τον Μελ.