Πρώτη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ στην Ολλανδία
i

©oficretefc.com

Πρώτη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ στην Ολλανδία

Sportal newsroom 21:53 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 22.07.2024

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 της VVCS σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Όοστερμπεεκ.

Πρώτη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε 2-0 της VVCS με γκολ των Ριέρα, Γκονζάλες. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με τον Χριστογεώργο στο τέρμα και στην άμυνα ήταν οι Μαρινάκης, Χνάρης, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Γκαγιέγος, Μπάκιτς και Αποστολάκης, ενώ στην επίθεση οι Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ και Ισέκα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με τους Μπάουμαν, Αμπάντα, Χνάρης, Μπρεσάν, Μαρινάκης, Γαγιέγος, Καραχάλιος, Θεοδοσουλάκης, Φαϊτάκης, Χιμένεθ, Ριέρα.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 69’ κι αφού είχαν προηγηθεί ευκαιρίες με τους Φαϊτάκη, Φανουράκη και Καραχάλιο. Ο Αντριάν Ριέρα σκόραρε έπειτα από προσωπική ενέργεια. Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ σημείωσε το 2-0 με μακρινό σουτ του Γκονζάλες.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος (46’ Μπάουμαν), Μαρινάκης (60’ Χατζηθεοδωρίδης), Λαμπρόπουλος (46’ Μπρεσάν), Χνάρης (60’ Χριστόπουλος), Αμπάντα (60’ Μπόρχα), Γκαγιέγος (60’ Φανουράκης), Μπάκιτς (46’ Καραχάλιος), Αποστολάκης (46’ Φαϊτάκης), Θεοδοσουλάκης (60’ Κουτεντάκης), Χιμένεθ (60’ Πιστικός), Ισέκα (46’ Ριέρα).

Μετά το ματς ο Δέλλας σχολίασε: «Αυτό που θέλαμε να δούμε σήμερα σε μεγάλο διάστημα, το είδαμε και από τις δύο ομάδες που χρησιμοποιήσαμε. Τα παιδιά έτρεξαν αρκετά, φαίνεται ότι τα πόδια τους αρχίζουν και γίνονται πιο ελαφριά.

Σίγουρα ο αντίπαλος δεν ήταν αυτός που θα ήθελα για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά σημασία έχει να βλέπεις τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα σου μέσα στο γήπεδο και σε αυτό το κομμάτι δείξαμε πολύ καλά πράγματα.

Σίγουρα χρειαζόμαστε και παιδιά που έχουν διαφορετική ποιότητα από τα παιδιά της Ακαδημίας που δουλεύουν καθημερινά και δείχνουν καλά στοιχεία. Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε θα το καταφέρουμε».