Την Πέμπτη στο Ηράκλειο ο Φούντας - Θα παρουσιαστεί από τον μεγαλομέτοχο Μιχάλη Μπούση

Ταξιάρχης Φούντας

i

©Intime

Την Πέμπτη στο Ηράκλειο ο Φούντας - Θα παρουσιαστεί από τον μεγαλομέτοχο Μιχάλη Μπούση

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:24 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 28.08.2024

Ο ΟΦΗ περιμένει τον Φούντα την Πέμπτη στην Κρήτη για να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή.

Η μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα στον ΟΦΗ είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ. ΓΓια την ολοκλήρωση του deal μένουν μερικές λεπτομέρειες.

Η άφιξη του 28χρονου στην Κρήτη αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (29/8) στις 10.55. Ο Έλληνας επιθετικός μετά τη θητεία του στην Τουρκία για έναν χρόνο, πλέον ετοιμάζεται να γυρίσει στη χώρα του μετά από οκτώ περίπου χρόνια.

Ο Φούντας, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει για δύο χρόνια, μετά την άφιξή του θα μεταβεί στο «Γεντί Κουλέ» και στις 14.00 αναμένεται να γίνει η παρουσίασή του από τον μεγαλομέτοχο Μιχάλη Μπούση.

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:24 - 28.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»

Ο Χρήστος Ζαφείρης άνοιξε την καρδιά του στo Sportal με αφορμή την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και μεταξύ άλλων έκανε μία αναδρομή της καριέρας του, φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Η πρόταση της Σλάβια Πράγας, η προσέγγιση του Μάκη Γκαγκάτση και το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας για κάποια ομάδα της Stoiximan Super League.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017 όταν φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου, πριν αποχωρήσει για την Αυστρία για λογαριασμό της Σάλτσμπουργκ. Με την ομάδα από την Τραπεζούντα τη σεζόν που πέρασε ο 28χρονος είχε 35 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε από την ΑΕΚ, με την οποία όμως είχε 35 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Σάλτσμπουργκ, από την οποία όμως δόθηκε δανεικός κατευθείαν στην Γκρόντικ, τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Τελικά η αυστριακή ομάδα τον άφησε ελεύθερο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σόνενχοφ και τη Σεν Πόλτεν πριν πάρει μεταγραφή για τη Ραπίντ Βιέννης. Με την οποία της Βιέννης μέτρησε 91 συμμετοχές, 45 γκολ και 19 ασίστ και το 2022 μετακόμισε στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού για τη DC Γιουνάιτεντ.