Τα βρήκε με τον Ισέκα ο ΟΦΗ και περνάει ιατρικά
i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images

Τα βρήκε με τον Ισέκα ο ΟΦΗ και περνάει ιατρικά

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:18 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 14.08.2024

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λέγια Ισέκα, με τον Βέλγο επιθετικό να έρχεται σήμερα (25/1) στην Κρήτη για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Η κρητική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λέγια Ισέκα, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα. 

Ο Βέλγος μάλιστα αναμένεται να φτάσει σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο (25/1, 21:05) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. 

Ο 25χρονος αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Άντερλεχτ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Τουλούζ και τη Μετς. Το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από την αγγλική Μπάρνσλεϊ, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στην Τουρκία για λογαριασμό της Αδάνασπορ και της Τούζλασπορ

Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε στη Χάποελ Χαντέρα από το Ισραήλ, ωστόσο λόγω του πολέμου έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια και έβαλε ένα γκολ.