Συμφώνησε με τον ΟΦΗ ο Σενγκέλια - Το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στο Ηράκλειο ο Γεωργιανός εξτρέμ

Λεβάν Σενγκέλια

i

©Intime

Συμφώνησε με τον ΟΦΗ ο Σενγκέλια - Το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στο Ηράκλειο ο Γεωργιανός εξτρέμ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:08 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 08.08.2024

Ο Λεβάν Σενγκέλια θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία κι ο Γεωργιανός εξτρέμ αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (8/8) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κρητικούς.

Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη προχωράει ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Λεβάν Σενγκέλια.

Ο 28χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική Γεωργίας στο Euro 2024, αναμένεται απόψε στις 21:05 στο Ηράκλειο, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την κρητική ομάδα.

Ο Σενγκέλια τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού, κατέγραψε 56 συμμετοχές με τα «καναρίνια» με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 28χρονος αγωνίζεται και στα δυο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στον Παναιτωλικό έχει χρησιμοποιηθεί και ως περιφερειακός επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κόνιασπορ, Ντιναμό Τιφλίδας και Λέουβεν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!