Τέλος κι επίσημα από τον ΟΦΗ ο Ιβάν Σλάβοβ

Τέλος κι επίσημα από τον ΟΦΗ ο Ιβάν Σλάβοβ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:48 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 29.05.2024

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ιβάν Σλάβοβ, ο οποίος πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, Ιβάν Σλάβοβ, γνωστοποίησε ο ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του τμήματος Scouting, Ivan Slavov, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας το Νοέμβριο του 2022.

Ivan, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Ιβάν Σλάβοβ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν χαρά και τιμή για μένα η παρουσία μου στην Κρήτη και στην κορυφαία ομάδα του νησιού, η οποία λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Στο διάστημα παραμονής μου στο Ηράκλειο έκανα μόνο φίλους και δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα, γι’ αυτό και θα συνεχίσω να είμαι υποστηρικτής της».

Τέλος ο Γιώργος Ερμείδης από τον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ της κρητικής ομάδας ο Γιώργος Ερμείδης με την ΠΑΕ ΟΦΗ να γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας με τον Sports Scientist.

Ο Γιώργος Ερμείδης, ήταν στο τεχνικό τιμ από τον Ιούνιο του 2021 με τον ΟΦΗ να τον ευχαριστεί παράλληλα για την συνεργασία που είχαν την τελευταία τριετία.