Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ισέκα, θα ασκήσει έφεση ο ΟΦΗ

Ισέκα

i

©intime

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ισέκα, θα ασκήσει έφεση ο ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:27 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 30.08.2024

Ο Ισέκα δέχτηκε βαριά τιμωρία από το πειθαρχικό όργανο της Super League με τρεις αγωνιστικές και οι Κρητικοί αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Σοβαρό πλήγμα δημιουργήθηκε στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές τον Ισέκα, κάτι που σημαίνει ότι ο Βέλγος θα λείψει από τα παιχνίδια με το Βόλο, τον Άρη και τον Λεβαδειακό.

Ο λόγος της τιμωρίας του επιθετικού του ΟΦΗ είναι η αψιμαχία με τον Κίνι που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Σε αυτή τη φάση μάλιστα ο Ισέκα δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και τελικά τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο.

Από τον Ζάχοβιτς στον Τετέ, οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Super League!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 30.08.2024

Από τον Ζάχοβιτς στον Τετέ, οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Super League!

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε ήδη αλλά οι μεταγραφές δεν τελειώνουν πριν από τις 31 Αυγούστου! Οι ομάδες του Big-4, που διεκδικούν και τον φετινό τίτλο, έχουν ήδη προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις ενισχύοντας τα ρόστερ τους και το στοίχημα live του πρωταθλήματος θα είναι και φέτος συναρπαστικό. Στη NetBet θα βρείτε σούπερ αποδόσεις για τη Σούπερ Λίγκα αλλά και φανταστικά παιχνίδια για live casino.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Καθώς αναμένεται να ασκήσουν έφεση για να ρίξουν την ποινή του Βέλγου και να μπορέσει εκείνος να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!