Βλέπει Χατζηθεοδωρίδη ο ΟΦΗ

Βλέπει Χατζηθεοδωρίδη ο ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:22 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 10.06.2024

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης βρίσκεται ψηλά στην λίστα του OΦΗ

Ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Όπως είναι γνωστό αποχώρησαν έξι παίκτες, ανάμεσά τους βασικά στελέχη τα τελευταία χρόνια όπως οι Μεγιάδο, Βούρος, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Φελίπε με τους Τοράρινσον, Μοσκέρα.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει στρέψει το βλέμμα του και στην εγχώρια αγορά και στις προτεραιότητες του ΟΦΗ είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, λοιπόν, έχει μπει στη λίστα για ν’ αντικαταστήσει τον Τοράρινσον. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, τη σεζόν που πέρασε είχε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό.

Σε 31 συμμετοχές, πέτυχε τρία γκολ και είχε μία ασίστ. Συνολικά στην ομάδα του Αγρινίου σε δύο χρόνια κατέγραψε 49 αγώνες με τρία γκολ και δύο ασίστ. Σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ και της Μπρέντφορντ κι επέστρεψε 19 ετών στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, όπου αποτέλεσε επιλογή του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Χατζηθεοδωρίδης μπορεί να παίξει αριστερό μπακ, αλλά και μπακ χαμ σε άμυνα με τριάδα, ενώ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του εξτρέμ κι εσωτερικός μέσος. Είναι αριστεροπόδαρος και στον Παναθηναϊκό σε δύσκολες εποχές είχε 66 παιχνίδια με τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Στην Αγγλία έπαιξε τέσσερα ματς στη Μπρέντφορντ και 18 αγώνες στην Τσέλτεναμ.