Χωρίς Μπρεσάν και Νους ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ματέους Μπρεσάν

i

©INTIME

Χωρίς Μπρεσάν και Νους ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χωρίς δύο απουσίες, τον Τιάγκο Νους και τον Ματέους Μπρεσάν.

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (27/10) για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου λοιπόν θα πάει στην Τούμπα χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες, τον Τιάγκο Νους και τον Ματέους Μπρεσάν.

Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αποφασίζει να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο Μπρεσάν υπέστη θλάση β' βαθμού όπως έκανε γνωστό ο ΟΦΗ σε σχετική ενημέρωσή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκαναν το πρωί της Τρίτης (22/10) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Matheus Bressan συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (23/10), στις 10:30».