Ο Ηρακλής έδιωξε τον προπονητή του με την πιο ασυνήθιστη ανακοίνωση που έχουμε δει: «Ο κόουτς δεν μπορεί...»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος

i

© Intime

Ο Ηρακλής έδιωξε τον προπονητή του με την πιο ασυνήθιστη ανακοίνωση που έχουμε δει: «Ο κόουτς δεν μπορεί...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:19 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 05.10.2024

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποτελεί παρελθόν και με τη «βούλα» από τον Ηρακλή, ο οποίος προχώρησε σε μία... ασυνήθιστη ανακοίνωση.

Ο Ηρακλής έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίχως νίκη, μένοντας ισόπαλος κόντρα στην Καβάλα στο ματς της 3ης αγωνιστικής.

Το αρνητικό σερί του Γηραιού φαίνεται πως αποτέλεσε καθοριστικό για το μέλλον του προπονητή του συλλόγου, Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν και με τη «βούλα».

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε το τέλος του Έλληνα τεχνικού με μία... ασυνήθιστη ανακοίνωση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει.

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 05.10.2024

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της στη χώρα, με τις καταιγίδες να πλήττουν αρκετά σημεία στην Ελλάδα το Σάββατο (5/10). Μία μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα την επηρεάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων:

«Τέλος η συνεργασία μας, με τον κ. Οφρυδόπουλο. Τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε τέσσερεις αγώνες , δείχνουν ότι ο κόουτς δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλής - Καβάλα, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα στο 34΄ πήραν το προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με ένα όμορφο πλασέ από καλή θέση βρήκε δίχτυα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Οφρυδόπουλου πίεσε ασφυκτικά κι έφερε το ματς στα ίσα (74΄) με τον Τσιριγώτη που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά. Ο Ηρακλής παρέμεινε ψηλά μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ολική ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και πήρε τον βαθμό.