Ογκμπόνα: «Αν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό θα τους δείχναμε περισσότερο σεβασμό, ήταν άδικο που παίζαμε με τα λέιζερ»
i

©intime

Ογκμπόνα: «Αν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό θα τους δείχναμε περισσότερο σεβασμό, ήταν άδικο που παίζαμε με τα λέιζερ»

Δημήτρης Χούπης 19:06 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Αιχμές για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» άφησε ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Άντζελο Ογκμπόνα σε podcast που μίλησε ενόψει του αγώνα με την ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης (9/11) στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο που θα τον φέρει στη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη τα «σφυριά» θέλουν επίσης τους τρεις βαθμούς που θα τα φέρουν μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Στο προηγούμενο παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της αγγλικής ομάδας με 2-1 και κάπως έτσι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση πρόκριση. Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και σε αυτό στάθηκε ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Άντζελο Ογκμπόνα μιλώντας στο Iron Cast podcast

«Με τον τρόπο που πανηγύριζαν τη νίκη τους, αν εμείς κερδίζαμε θα τους δείχναμε περισσότερο σεβασμό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Ιταλός στόπερ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα λέιζερ, τα οποία οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποιούσαν κατά των παικτών της Γουέστ Χαμ, λέγοντας πως είναι άδικο να παίζει κανείς με τα λέιζερ στα μάτια του

«Είναι λίγο άδικο να παίζουμε με τα λέιζερ. Ως αγγλικός σύλλογος δείχνουμε πιο πολύ σεβασμό σε αυτό το κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά κι αυτοί είναι αρκετά παθιασμένοι οπαδοί. Αυτό είναι κάτι που σπάνια το βλέπεις στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο οι επιθετικοί αλλά όλοι οι παίκτες, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ευτυχώς τα λέιζερ αναμένεται να απαγορευτούν», ήταν τα λόγια του.