Οι αντιδράσεις των οπαδών του Άρη και η «απάντηση» του Μαντσίνι
i

Ντάνιελ Μαντσίνι / © Intime

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Άρη και η «απάντηση» του Μαντσίνι

Sportal newsroom 19:52 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 20.08.2024

Οι οπαδοί του Άρη δε... συγχωρούν τον Μαντσίνι, ο Αργεντινός αντέδρασε με αμηχανία.

Δεν πάνε παρά λίγες μέρες που ο Ντάνιελ Μαντσίνι άφησε τον Άρη για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που κόστισε περίπου τρία εκατομμύρια συνολικά στους πράσινους, με τον Αργεντινό να έχει κερδίσει ήδη θέση βασικού στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πολύ σύντομα ο Μαντσίνι επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Άρη όσο λίγοι. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα του μεγάλου σημερινού ματς, με τους οπαδούς του Άρη να δείχνουν τις... διαθέσεις τους από νωρίς.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των βασικών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και κάθε φορά που ο Μαντσίνι ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, οπαδοί του Άρη που βρίσκονται πίσω από την εστία που κάνει ζέσταμα ο Παναθηναϊκός ξεσπούσαν σε αποδοκιμασίες δείχνοντας πως πλέον ο Αργεντινός είναι persona non grata στο Βικελίδης. Κάτι που ήταν έως και αναμενόμενο, αφού συμβαίνει σχεδόν πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Πως αντέδρασε ο Ισπανός; Με χαμόγελο. Δίχως να κοιτάζει προς την εξέδρα, αλλά με ένα χαμόγελο περισσότερο αμηχανίας στα χείλη, συνέχιζε το ζέσταμά του δείχνοντας πως δε θέλει να δώσει συνέχεια και να αντιδράσει κάπως διαφορετικά στις αποδοκιμασίες των μέχρι πρότινος... fans του.