Οι Αργεντινοί βάζουν και την Ρίβερ Πλέιτ στο κυνήγι του Πινέδα

Οι Αργεντινοί βάζουν και την Ρίβερ Πλέιτ στο κυνήγι του Πινέδα

Κώστας Τσίλης 18:26 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 14.08.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, που αναπαράχθηκε και στο Μεξικό αλλά και στις ΗΠΑ, ο Πινέδα έχει μπει στο στόχαστρο και της Ρίβερ Πλέιτ

Είναι δεδομένο πως μ' όσα κάνει φέτος ο Ορμπελίν Πινέδα με την φανέλα της ΑΕΚ, έχει βάλει το όνομα του σε μεταγραφικά μπλοκάκια ουκ ολίγων συλλόγων. Και στις δυο άκρες του Ατλαντικού. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, που αναπαράχθηκε και στο Μεξικό αλλά και στις ΗΠΑ, στο κόλπο για τον Πινέδα έχει μπει και η Ρίβερ Πλέιτ. 

Σύμφωνα με το onefootball, που πήρε όμως μεγάλη αναπαραγωγή, η Ρίβερ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μεξικανό χαφ. Βεβαίως το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει το deal με τον Πινέδα. Κάτι που είναι πολύ προφανές πως δεν έχει καμία απολύτως λογική βάση. 

Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παίξει μόνη της στην προσπάθεια για να κρατήσει τον Πινέδα. Ακόμα και αν δεν ισχύει τελικά πως ένας από τους αντιπάλους, θα είναι η Ρίβερ. Ωστόσο θα έχει τεράστια σημασία, η επιθυμία του ίδιου του Μεξικανού.