Οι δοκιμές και τα «θέλω» του Λουτσέσκου και η νέα πρόταση για τον «αντί - Μορέιρα»
i

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε προπόνηση του ΠΑΟΚ / ©Intime

Οι δοκιμές και τα «θέλω» του Λουτσέσκου και η νέα πρόταση για τον «αντί - Μορέιρα»

Μάνος Τσαλγατίδης 20:34 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 20.08.2024

Η τακτική μπήκε σε πρώτο πλάνο στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δοκιμάζει τα σχήματα που θα παρατάξει στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού.

Όπως και το πρωί έτσι και το απόγευμα η δοκιμή ενδεκάδας για το αυριανό (1/12) φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού περιλαμβάνει τους: Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρλι, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και Ολιβέιρα.

Η δεύτερη ενδεκάδα περιέχει τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νέσμπεργκ, Κάργα, Βιερίνια, Φιλίπε, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ και Μπράντον. Η μόνη διαφοροποίηση έχει να κάνει με τον Ιβάν Νέσμπεργκ, καθώς ο Νορβηγός στόπερ πήρε την θέση του Γιάννη Μιχαηλίδη, στην δεύτερη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δούλεψε αρκετά στην τακτική. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην διάρκεια των ασκήσεων τακτικής, έκανε μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να μην κουβαλούν την μπάλα περισσότερο από όσο πρέπει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, θέλει οι παίκτες του να, να κοιτούν τις επιλογές τους και να ψάχνουν λύσεις και διαγώνια. «Μην κουβαλάτε τη μπάλα περισσότερο από όσο πρέπει να κοιτάτε τις επιλογές και διαγώνια», ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 

Ο Λουτσέσκου θέλει μεν οι παίκτες του να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, αλλά να μην κρατούν τη μπάλα περισσότερο από όσο πρέπει ενώ υπάρχουν επιλογές ελεύθερων παικτών.

Η νέα πρόταση για τον «αντί - Μορέιρα»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κύπρο για τη χειμερινή του προετοιμασία, με τον Δημήτρη Κρυωνά να αναλαμβάνει την προπόνηση των τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μορέιρα από την ομάδα, για προσωπικούς λόγους. 
 

Παράλληλα οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρίξει το βλέμμα τους και στην αγορά, αφού είχε επαφές με δύο προπονητές τερματοφυλάκων από την Ισπανία. Μάλιστα, οι δύο Ισπανοί είναι προτάσεις του αθλητικού διευθυντή, Ζοσέ Μπότο και ήδη έχει δώσει τους... φακέλους τους σε Λουτσέσκου και διοίκηση Επιπλέον, στο τραπέζι πλέον έχει πέσει και το όνομα ενός Πορτογάλου, μετά από σχετική πρόταση του Ράζβαν Λουτσέσκου, και μένει να φανεί το ποια θα είναι η τελική απόφαση.