Οι δοκιμές Λουτσέσκου ενόψει Χαρτς!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Οι δοκιμές Λουτσέσκου ενόψει Χαρτς!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:22 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 31.08.2023

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για τον σημαντικό αγώνα με τη Χαρτς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Χαρτς στο στάδιο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την παρουσία του στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία και στόχος τους είναι να πάρουν την πρόκριση πάση θυσία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Άλι Σαμάτα και Τόμας Μουργκ να προπονούνται κανονικά και φωνάζουν παρόν ενόψει του αγώνα με τους Σκωτσέζους έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχαν.

Έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Κουλιεράκη (δοκιμάστηκε και ο Μιχαηλίδης), Έκονγκ στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα φανέλα βασικού θα πάρει ο Ράχμαν Μπάμπα, ενώ στα δεξιά δοκιμάστηκαν τόσο ο Τόμας Κεντζιόρα, όσο και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά τον άξονα ο Στέφαν Σβαμπ θα ξεκινήσει έχοντας ως παρτενέρ του τον Χάρη Τσιγγάρα, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ παρότι δοκιμάστηκε στο βασικό σχήμα να φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σαφώς θα ξεκινήσει στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ στα... φτερά θα τοποθετηθούν οι Τάισον (αριστερά) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (δεξιά). Στην αιχμή του δόρατος της επίθεσης του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.