Οι έντεκα του Αλόνσο για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

Οι έντεκα του Αλόνσο για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:04 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 13.07.2024

Διαβάστε την εντεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας. Βασικός ο Μπακασέτας, στον πάγκο ο Μαξίμοβιτς.

Την ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για το αποψινό φιλικό παιχνίδι (21:00) με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός μία ώρα πριν από τη σέντρα.

Οι βασικοί που επέλεξε ο Ουρουγουανός προπονητής, αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για τα ευρωπαϊκά ματς του Β' προκριματικού γύρου του Europa League, στις 25 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Γιάννης Κώτσιρας το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γουίλιαν Αράο είναι ο αμυντικός χαφ και ο Τόνι Βιλένα θα τον πλαισιώσει ως box-to-box μέσος, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει ρόλο «δεκαριού».

Στην επίθεση, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστεί δεξιός εξτρέμ, ο Φίλιπ Τζούρισιτς θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό» και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θα είναι ο «φουνταριστός».

Στον πάγκο του Τριφυλλιού θα κάτσουν οι Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, Κλοντιάν Λίλο, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Ρούμπεν Πέρεθ, Δημήτρης Λημνιός, Αϊτόρ, Έλτον Φικάι, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Γιώργος Κάτρης και Θάνος Νταμπίζας.