Οι εξετάσεις του Μπράντον και ο πόνος

Οι εξετάσεις του Μπράντον και ο πόνος

Μάνος Τσαλγατίδης 17:18 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 18.09.2024

Τι συμβαίνει με τον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον Τόμας έμεινε εκτός και από την προπόνηση της Τρίτης λόγω της κάκωσης στον αστράγαλο του, τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Οι εξετάσεις του ποδοσφαιριστή είναι καλές και πλέον είναι θέμα του ίδιου και τη διαχείριση του πόνου. Ο καθένας έχει διαφορετική αντοχή στον πόνο και πλέον μένει να φανεί πως θα το διαχειριστεί ο παίκτης.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως και στον ΠΑΟΚ προτιμούν ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει όταν νιώσει έτοιμος, καθώς ο αστράγαλος είναι ένα σημείο που μπορεί να βγάλει και τραυματισμούς και αρκετό πόνο.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» δίνουν χρόνο στον Μπράντον Τόμας, προκειμένου να ιαθεί εντελώς. Υπό άλλες συνθήκες ο τραυματισμός του Ισπανού δεν θα αποτελούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Δικέφαλος στη θέση του φορ είναι πλήρης μια και αποκτήθηκαν το καλοκαίρι οι Τσάλοφ και Τισουντάλι.

Ωστόσο και ο Μαροκινό ποδοσφαιριστής έχει μικροπρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. Βέβαια, στην προπόνηση της Τρίτης 17/8 ο Τισουντάλι έκανε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου σήμερα.

Πάντως, οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο είναι με το μέρος του, παρότι όμως με τα τωρινά δεδομένα φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Τσάλοφ.