Οι έντεκα του Γιοβάνοβιτς απέναντι στην Κηφισιά - Βασικός ο Αϊτόρ

Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ

i

Intime

Οι έντεκα του Γιοβάνοβιτς απέναντι στην Κηφισιά - Βασικός ο Αϊτόρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:27 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την εντεκάδα του Παναθηναίκού για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Εμπιστοσύνη στον Αϊτόρ αποφάσισε να δείξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος προπονητής αρχίζει τον Καταλανό εξτρέμ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της Κηφισιάς, προτιμώντας τον από τους Μπερνάρ και Βέρμπιτς.

Ο Αϊτόρ δεν έχει ανακτήσει την φόρμα του και χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Την οποία θα βρει μέσω των αγώνων και δεν αρκούν σκόρπιες συμμετοχές ως αλλαγή. Με τον Γιοβάνοβιτς να στηρίζει εμπράκτως τον ποδοσφαιριστή του.

«Δαιμονισμένος» στη... διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ξεμπέρδεψε και με τον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:12 - 12.11.2023

«Δαιμονισμένος» στη... διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ξεμπέρδεψε και με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επί του Άρη (75-65) χάρη στο σχήμα του Εργκίν Αταμάν με τα τρία γκαρντ και «καθάρισε» στο τέλος με τον Ντίνο Μήτογλου.

Στις υπόλοιπες θέσεις του συστήματος 4-3-3, ο Γιοβάνοβιτς εφαρμόζει περιορισμένο ροτέισον. Άλλωστε, ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Γεντβάι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Στον «άξονα», ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι ο αμυντικός μέσος και τον πλαισιώνουν οι Τσέριν και Τζούρισιτς σε πιο δημιουργικούς ρόλους. 

Ο Μαντσίνι και ο Αϊτόρ παίζουν στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Σπόραρ να καταλαμβάνει την κορυφή. Ο Ιωαννίδης μένει στον πάγκο, αφού αγωνίστηκε σε όλο το ματς με τη Ρεν.

Την 20άδα του Τριφυλλιού συμπληρώνουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.