Οι επιλογές για την... εξέδρα, είναι πλέον το ίδιο δύσκολες για τον Αλμέιδα, με αυτές της βασικής ενδεκάδας

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Οι επιλογές για την... εξέδρα, είναι πλέον το ίδιο δύσκολες για τον Αλμέιδα, με αυτές της βασικής ενδεκάδας

Κώστας Τσίλης 23:23 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 23.08.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός θα πρέπει πλέον να παίρνει ζόρικες αποφάσεις όχι μόνο για το αρχικό σχήμα των παιχνιδιών της ΑΕΚ αλλά και γι αυτούς που θα χρειάζεται να μένουν αποστολής

Για τους οκτώ από τους έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ματίας Αλμέιδα έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Αυτό που, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, λίγο τον ταλαιπωρεί, είναι οι επιλογές που θα κάνει για τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ. Εκεί οι αποφάσεις είναι λίγο ζόρικες για τον Αργεντινό τεχνικό.

Εκεί όμως που ο Αλμέιδα ζορίζεται πραγματικά πολύ, είναι στις επιλογές που θα κάνει για τους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι. Εκεί δεν υπάρχουν καθόλου εύκολες αποφάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, είχαν μείνει στην εξέδρα, ο Ελίασον, ο Χατζισαφί, ο Κάλενς και ο Γαλανόπουλος. Παίκτες, που θα μπορούσαν να είναι ακόμα και βασικοί.

Ο Ελίασον είχε κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις, τις ξεπέρασε και επομένως θα είναι ξανά διαθέσιμος. Πιθανόν και στην βασική ενδεκάδα. Επομένως ο Αλμέιδα θα χρειαστεί να αφήσει εκτός αποστολής, κάποιων άλλων από την μεσοεπιθετική γραμμή. Πιθανότατα απ' αυτούς που έπαιξαν την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα απέναντι στον ΟΦΗ. Ίσως ακόμα και βασικός.