Οι Καταριανοί της PSG θέλουν και την Τότεναμ

Οι Καταριανοί της PSG θέλουν και την Τότεναμ

Sportal newsroom 13:42 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να στρέφουν το βλέμμα τους προς την Αγγλία και ετοιμάζονται να επενδύσουν τεράστια ποσά στην Τότεναμ.

Σύμφωνα με την αγγλική «Telegraph», ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί και το fund στο οποίο ανήκει γαλλικός σύλλογος, θέλουν να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιό τους εξαγοράζοντας μετοχές και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. 

Οι τεράστιες επενδύσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο από χώρες του αραβικού κόσμου φαίνεται να γίνονται όλο και πιο συχνές, με το fund «Qatar Sports Investments» να εμφανίζεται έτοιμο να εξαγοράσει την Τότεναμ επενδύοντας ποσά που ανέρχονται στο 1δισ. Στόχος των επενδυτών φαίνεται να είναι η απόκτηση του 25% του πακέτου των μετοχών του Λονδρέζικου κλαμπ.

Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

15:25 - 09.01.2023

Δυσαρεστημένος ο προπονητής της Αλ Νασρ με το πλάνο για το ντεμπούτο του Κριστιάνο

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις συνθήκες γύρω από τον πρώτο αγώνα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία που είναι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Τις φήμες περί αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου πυροδότησε η συνάντηση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον με τον διοικητικό ηγέτη της Τότεναμ Ντάνιελ Λεβί. Παρόλα αυτά πηγές από το περιβάλλον του Λεβί υποστήριζαν πως η συνάντηση των δυο ανδρών δεν αφορούσε τα διοικητικά της ομάδας και ήταν απλά μια συνάντηση μεταξύ φίλων.

Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να διευρύνουν τις επενδυτικές τους δραστηριότητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κατέχουν ήδη στην κατοχή τους το 22% της πορτογαλικής Μπράγκα. Φαίνεται πως η «Qatar Sports Investments» ακολουθεί την πορεία του fund στο οποίο ανήκει η Manchester City, οποίο εκτός από τους «πολίτες», έχει μερίδια μετοχών σε άλλους 11 συλλόγους παγκοσμίως.