Αυτή είναι η πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Κουλιεράκη!

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

Αυτή είναι η πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Κουλιεράκη!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:33 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 14.08.2024

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Sportal για το θέμα Κουλιεράκη.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το SPORTAL (δείτε εδώ) μπάσιμο για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη έκανε και η Βόλσφμπουργκ, καταθέτοντας υψηλότερη πρόταση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο ωστόσο να θέλει να περιμένει τις αναμετρήσεις των Play Off του Europa League.

Αυτό επιβεβαιώνεται πλέον κι από τα γερμανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Kicker» κάνει λόγο για μεταγραφική… κλοπή του στόχου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τους «Λύκους», υποστηρίζοντας πως η πρόταση της αφορά 12 εκατομμύρια «μπροστά» κι ακόμα τρία υπό τη μορφή μπόνους, που θα ανεβάσουν το deal στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, αναφέρει πως η συμφωνία θα προχωρήσει μετά τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League, με τους Γερμανούς να περιμένουν τον Κουλιεράκη να κάνει το ταξίδι για τη χώρα στο τέλος του μήνα.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τα Play Off του Champions League, αλλά και από τη League Stage φέρνει αλλαγές στο μεταγραφικό κομμάτι και όπως φαίνεται και στο κομμάτι των πωλήσεων με κανέναν να μην μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Πρέπει να σημειωθεί πως και το συμβόλαιο που πρότεινε η Βόλφσμπουργκ στον Κουλιεράκη είναι αρκετά πιο υψηλό από αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ με την αμοιβή του να παίζει και αυτή το ρόλο της.