Οι Μεξικανοί γράφουν για τέσσερις «μνηστήρες» για Πινέδα και για επικείμενο... πόλεμο

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Οι Μεξικανοί γράφουν για τέσσερις «μνηστήρες» για Πινέδα και για επικείμενο... πόλεμο

Κώστας Τσίλης 11:21 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 17.10.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, τέσσερις ομάδες σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για να πάρουν τον Πινέδα τον Γενάρη, με τον ίδιο τον παίκτη να επιμένει πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του

Αυτό το ταξίδι που έκανε ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, ήταν μόλις το δεύτερο μετά το σίριαλ του καλοκαιριού και την κατηγορηματική άρνηση της ΑΕΚ να παραχωρήσει τον παίκτη στη Μοντερέι. Όμως ήδη από τώρα, οι Μεξικανοί "φούντωσαν" ξανά μεταγραφικά σενάρια για τον χαφ της Ένωσης. Αυτή την φορά, με εμπλεκόμενες τέσσερις ομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του futboltotal.com.mx, το θέμα της επιστροφής του Πινέδα στο Μεξικό δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει και υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει ακόμα και από τον Γενάρη, προκειμένου να προλάβει ο Μεξικανός να παίξει στο Κλαουσούρα του 2025.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν είναι μόνο η Μοντερέι που εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρο της, τον Πινέδα. Είναι και η Κρουζ Αζούλ που σκοπεύει να κάνει κίνηση για να κλέψει τον παίκτη. Ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Τσίβας, όσο και η Τολούκα. Μάλιστα στο ρεπορτάζ υπάρχει εκτενείς αναφορά για τα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να φτάσει κάθε ομάδα, χωρίς πάντως καμία να ανεβαίνει πάνω από τα εννέα εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Και σύμφωνα με τους Μεξικανούς ο Πινέδα σκοπεύει ακόμα και να ξεκινήσει "πόλεμο", προκειμένου να μπορέσει να μετακομίσει τον Γενάρη ξανά πίσω στην πατρίδα του. Παρόλα αυτά, αντίστοιχα δημοσιεύματα υπήρξαν και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς φυσικά να έχει γίνει κανένας απολύτως... πόλεμος.