Οι νέες προτάσεις ΠΑΟΚ σε Μπενφίκα-Μεϊτέ

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

©Intime

Οι νέες προτάσεις ΠΑΟΚ σε Μπενφίκα-Μεϊτέ

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ και του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλιε στο φουλ τις μεταγραφικές του μηχανές και πλέον θέλει να κλείσει και τη θέση που έχει μείνει στα χαφ του.

H πλευρά του Σουαλιό Μεϊτέ τις προηγούμενες ημέρες χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου μέσω του ατζέντη του, προκειμένου να δει αν το ενδιαφέρον των ασπρόμαυρων είναι ακόμη υπαρκτό.

Οι «ασπρόμαυροι» όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο χαφ, αλλά κατέθεσαν ήδη διπλή πρόταση! Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη είναι προς την Μπενφίκα, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη.

Αυτή είναι μειωμένη κατά 500 χιλιάδες σε σχέση με την προηγούμενη που είχε συμφωνήσει κιόλας η ομάδα της Πορτογαλίας. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1.5 εκατομμύριο για να κάνει δικό του τον υψηλόσωμο χαφ. Μάλιστα, φαίνεται οι Λουζιτανοί να το... ακούν αυτό το ποσό.

Όσον αφορά τον Μεϊτέ, ο Δικέφαλος ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής πως η πρόταση που θα του κατέθετε θα ήταν μικρότερη από αυτή προ δύο μηνών και έτσι και έγινε. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει μικρότερο ποσό για τον ετήσιο μισθό του, αλλά και συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Από τη πλευρά του ο Γάλλος και η μανατζερική του ομάδα επιθυμούν κλειστό τριετές, ωστόσο στο τέλος δεν είναι απίθανο να πουν το «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου.