«Οι Ολλανδοί πρέπει να προσέξουν τον Μασούρα που βαδίζει στα χνάρια του Εμπαπέ»

Ο Γιώργος Μασούρας

i

© Intime

«Οι Ολλανδοί πρέπει να προσέξουν τον Μασούρα που βαδίζει στα χνάρια του Εμπαπέ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:17 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μασούρα έκανε η ολλανδική ιστοσελίδα «Vi», η οποία προειδοποίησε τους παίκτες της Ολλανδίας να προσέξουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Ελλάδας.

H Ελλάδα υποδέχεται την Ολλανδία στην «OPAP Arena», με τη «γαλανόλευκη» να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσει απευθείας στο Euro. Oι «οράνιε» - σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας - έρχονται με το σκεπτικό πως το ματς στο Αϊντχόφεν δεν έχει καμία σημασία και πως η αναμέτρηση της Αθήνας είναι διαφορετική. 

Σε ένα από τα αφιερώματά τους για την ομάδα του Πογέτ, οι Ολλανδοί στάθηκαν και στον Γιώργο Μασούρα τον οποίο χαρακτήρισαν κίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές του Κούμαν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Vi», οι φιλοξενούμενοι στο ματς της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro θα πρέπει να προσέξουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή 

«Η ολλανδική ομάδα έχει ειδοποιηθεί να προσέχει τον Έλληνα που βαδίζει στα χνάρια του Εμπαπέ. Ο Γάλλος είναι ο μόνος παίκτης στον όμιλο Β της σειράς προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έχει σκοράρει περισσότερες φορές από τον Γεώργιο Μασούρα.

Ο 29χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει ήδη σκοράρει πέντε φορές σε έξι προκριματικούς αγώνες. Την περασμένη Παρασκευή ήταν ξανά εύστοχος απέναντι στην Ιρλανδία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα. Παράλληλα στάθηκε και στον Βαγγέλη Παυλίδη, λέγοντας πως αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της «επίσημης αγαπημένης» που αγωνίζεται στην Eredivisie.

«Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο μοναδικός παίκτης από την Ελλάδα που έχει συμβόλαιο με ολλανδικό σύλλογο. Ο 24χρονος επιθετικός της ΑΖ έχει ήδη σκοράρει δέκα φορές στην Eredivisie αυτή τη σεζόν. Τα πράγματα δεν πάνε τόσο ομαλά για τον επιθετικό στην εθνική ομάδα. Ο Παυλίδης σκόραρε τελευταία φορά για την Ελλάδα τον Ιούνιο του 2022. Ήταν ρεζέρβας για ενενήντα λεπτά απέναντι στην Ιρλανδία»