Οι Παβλένκα και Κοστίλ στη λίστα του ΠΑΟΚ!

Φωτ. IMAGO

Οι Παβλένκα και Κοστίλ στη λίστα του ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:18 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 26.09.2024

Ο ΠΑΟΚ κινείται στην αγορά για τερματοφύλακα, καθώς οι ενοχλήσεις του Τσιφτσή δεν υποχωρούν.

Ο ΠΑΟΚ κινείται στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς οι ενοχλήσεις του Αντώνη Τσιφτσή στους κοιλιακούς προσαγωγούς παραμένουν και αυτό προβληματίζει αρκετά τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Έτσι, ο Δικέφαλος έχει εντοπίσει δύο περιπτώσεις στην αγορά και μάλιστα ήδη έχει κάνει τις ανάλογες επαφές μαζί τους. Ο λόγος γίνεται για τον Γίρι Παβλένκα και τον Μπενουά Κοστίλ. Ο πρώτος είναι 32 ετώ και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ ο δεύτερος είναι 37 και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Σαλερνιτάνα.

Γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για δύο τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου με σημαντική καριέρα, που πλέον όμως αυτή είναι στη δύση της και έτσι ο Δικέφαλος μπορεί να αποκτήσει έναν από τους δύο με χαμηλό συμβόλαιο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα διεκδικήσουν τη θέση του βασικού από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Για την ώρα ο Παβλένκα δείχνει να είναι αυτός που είναι πιο μπροστά στη λίστα και δεν είναι απίθανο άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις και ο ΠΑΟΚ να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Τσέχος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον ΠΑΟΚ, αλλά τότε είχε επιλέξει την Bundesliga και τη Βέρντερ Βρέμης θέλοντας να αγωνιστεί σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ωστόσο να που οι δρόμοι τους όμως ίσως τελικά συναντηθούν.