Συνεχίζονται οι αφίξεις στη Σαουδική Αραβία, ψάχνεται για NBA o Μίτσιτς: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©Intime

Συνεχίζονται οι αφίξεις στη Σαουδική Αραβία, ψάχνεται για NBA o Μίτσιτς: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:01 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ και ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς συμφώνησε με την Αλ Νασρ, δείγμα των αφίξεων που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στη Σαουδική Αραβία. Την ίδια ώρα, ο Βασίλιε Μίτσιτς ψάχνει τον τρόπο να αγωνιστεί στο NBA.

Μία ακόμα μέρα ολοκληρώθηκε και οι μεταγραφές δεν έπαψαν να απασχολούν την αθλητική επικαιρότητα στον κόσμο. Μεγάλη κερδισμένη η Σαουδική Αραβία, η οποία πρόσθεσε δύο ακόμα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της.

Νέος συμπαίκτης για Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Από τη μία, η Αλ Χιλάλ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από την Premier League, αφού μετά τον Ρούμπεν Νέβες ανακοίνωσε και τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Την ίδια ώρα, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς θα αγωνίζεται παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Αλ Νασρ και Ίντερ συμφώνησαν σε όλα.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ο Άρης χάνει έναν ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του, αφού η Άτλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Παράλληλα, ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα θα αποτελεί παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Βόμβα» με Μίτσιτς
NBA

09:51 - 25.06.2023

«Βόμβα» με Μίτσιτς

Ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια. Το Sportal καταγράφει τα επόμενα βήματα του Σέρβου γκαρντ, που «ψάχνεται» για ανταλλαγή.

Όσον αφορά το μπάσκετ, ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν και έδειξε αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τέλος, η Εφές πρόσθεσε έναν ακόμα καλαθοσφαιριστή στο ρόστερ της, με την ομάδα της Τουρκία να ανακοινώνει την τέταρτη της μεταγραφή σε 30 ώρες, κάνοντας δικό της τον Ντέρεκ Ουίλις.

Tags: