Οι προτάσεις του Γιαννούλη και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Γιαννούλης

i

Intime

Οι προτάσεις του Γιαννούλη και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:12 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 01.07.2024

Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με τις επιλογές που έχει ο Δημήτρης Γιαννούλης στο εξωτερικό και πως προσεγγίζει ο Παναθηναϊκός τον βασικό στόχο του για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο διακαής πόθος των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας και το έχουν αποδείξει με ποικίλους τρόπους. Με την υπομονή που επιδεικνύουν οι «πράσινοι» για την απόφαση του διεθνούς αριστερού μπακ και με την πλουσιοπάροχη πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Αν ο Γιαννούλης απαντήσει «ναι» στους Κυπελλούχους Ελλάδας, τότε θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Όσο για το Τριφύλλι, θα ενισχύσει το ρόστερ του με έναν πρωτοκλασάτο Έλληνα.

Το εύλογο ερώτημα είναι μέχρι πότε θα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για την απάντηση του Γιαννούλη. Διότι μέχρι τώρα, το θεωρητικό όριο που είχαν θέσει οι «πράσινοι» για τον 28χρονο αμυντικό έχει ξεπεραστεί, αφού εκτιμούσαν πως θα είχαν κλείσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο Γιαννούλης κερδίζει διαρκώς χρόνο, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει στην Premier League. Ή να δεχτεί πρόταση από άλλο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό ή το γερμανικό.

Η πολυτέλεια του «τρίτου» Γερεμέγεφ, που μπορεί να γίνει πρώτος στα επίσημα ματς του Ιουλίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:05 - 01.07.2024

Η πολυτέλεια του «τρίτου» Γερεμέγεφ, που μπορεί να γίνει πρώτος στα επίσημα ματς του Ιουλίου

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι παρών από την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και από… τρίτος φορ είναι πολύ εύκολο να γίνει πρώτος στα επίσημα ματς με Μάριμπορ ή Μπότεφ Πλόβντιβ. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Η τακτική του Γιαννούλη δεν είναι κατακριτέα, διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του. Αντίστοιχα, εναπόκειται στον ανθρώπους του Παναθηναϊκού να κρίνουν πόσο θα ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα, στην ΑΕΚ προτίμησαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του αριστεροπόδαρου άσου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το Νησί μόνο η Ίπσουιτς έχει μιλήσει με την πλευρά του Γιαννούλη, αλλά δεν έχει κινηθεί επίσημα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει πρόταση για τον πελάτη του από ομάδα της Bundesliga (όχι την Άουκσμπουργκ), ενώ ο Άγιαξ έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Τζον Φαν Σιπ. Αλλά αναμφίβολα, αν κάποια από τις επιλογές του εξωτερικού ικανοποιούσε τον Γιαννούλη μέχρι στιγμής, τότε εκείνος θα την είχε δεχτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο οικονομικό, ο Παναθηναϊκός προσφέρει τα περισσότερα χρήματα στον 28χρονο αμυντικό από κάθε άλλο ποδοσφαιρικό club. Αυτό είναι το μεγάλο αβαντάζ του Τριφυλλιού, με το ντεσαβαντάζ να αφορά τον επαναπατρισμό στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με άλλον αριστερό μπακ, για να καλυφθούν για το ενδεχόμενο άσχημης έκβασης της υπόθεσης του Γιαννούλη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι stand by για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει, αμέσως μόλις τον καλέσουν από το Τριφύλλι.