Οι πρώτες εντυπώσεις στον Ολυμπιακό για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Οι πρώτες εντυπώσεις στον Ολυμπιακό για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Διονύσης Βερβελές 15:05 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 08.09.2024

Πεπεισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας…

Έκλεισε δυνατά ο Ολυμπιακός το μεταγραφικό του παζάρι αυτό το καλοκαίρι, με την απόκτηση δύο παικτών γνωστών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αμφότεροι έχουν μεγάλη εμπειρία, έχοντας παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Γουίλιαν άλλωστε έχει φτιάξει την καριέρα του με πολυετή παρουσία στην Αγγλία και την Premier League, ενώ από την άλλη ο Ολιβέιρα έχει παίξει σε Πόρτο και Ρόμα, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Τουρκία με τη Γαλατάσαραϊ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, άρα γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Η πρώτη εντύπωση που υπάρχει στον Ολυμπιακό από τους δύο παίκτες είναι αρκετά καλή. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δείξει μεγάλη διάθεση για να δουλέψουν και να είναι σύντομα στη διάθεση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έτοιμοι για να προσφέρουν. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως η ομάδα είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο, αλλά οι δυο τους ήταν στο Ρέντη για να προπονηθούν. Η γενικότερη συμπεριφορά που δείχνουν αυτές τις πρώτες τους ημέρες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γουίλιαν από την πλευρά του σε θέμα φυσικής κατάστασης είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά οι πρώτες εικόνες του Βραζιλιάνου στο Ρέντη είναι αρκετά καλές. Δείχνει ότι έχει μεγάλη ποιότητα και ιδιαίτερα με την μπάλα στα πόδια. Η προσθήκη του στην ομάδα θα ανεβάσει τους «ερυθρόλευκους» ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι και στη δημιουργία, στοιχεία στα οποία ο Ολυμπιακός έδειξε πως χρειάζεται βοήθεια στα πρώτα του ματς στο πρωτάθλημα, όχι τόσο με τη Λαμία, αλλά περισσότερο φάνηκε με Βόλο και Καλλιθέα.

Από την άλλη ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι σε καλύτερη κατάσταση αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση. Έκανε προετοιμασία άλλωστε με τη Γαλατάσαραϊ και είναι σε καλό επίπεδο. Οπότε είναι πολύ πιθανό σύντομα να είναι έτοιμος να μπει και να παίξει σε επίσημο ματς για τους «ερυθρόλευκους». Δεν έχει μπει ακόμη σε κανονική προπόνηση με την ομάδα και να λάβει μέρος σε κάποιο δίτερμα, κάτι το οποίο θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, οι Πειραιώτες είναι σίγουροι πως θα βοηθήσει ο Πορτογάλος τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, αφού είναι παίκτης που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής ως «8», αλλά και ως οργανωτής.

Αυτό που έχει σημασία για την ώρα είναι πως οι δύο παίκτες δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο Ρέντη αυτές τις πρώτες τους ημέρες και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν να τους δουν και σε αγωνιστικό κλίμα για να δώσουν πράγματα στην ομάδα, αυτά για τα οποία άλλωστε αποκτήθηκαν και από τους «ερυθρόλευκους».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!