Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός του Τσούμπερ δεν είναι σοβαρός

Τσούμπερ

i

Στίβεν Τσούμπερ/intime

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός του Τσούμπερ δεν είναι σοβαρός

Κώστας Τσίλης 15:41 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 09.06.2024

Καθησυχαστικά ήταν το πρώτα μηνύματα που φτάνουν από την Ελβετία, σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στην γάμπα και όλα δείχνουν πως δεν θα χάσει το Euro

Ένα βράδυ γεμάτο αγωνία πέρασε ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς ο τραυματισμός του στην γάμπα στο χθεσινό φιλικό της εθνικής Ελβετίας με την Αυστρία, απειλούσε να του στερήσει την συμμετοχή στο Euro της Γερμανίας. Ωστόσο τα μηνύματα από τις πρώτες εξετάσεις που έκανε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ήταν μάλλον καθησυχαστικά. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Ελβετοί.

Σύμφωνα με το σάιτ "20min.ch" οι πρώτες εξετάσεις του Τσούμπερ, έδειξαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, "το ενδεχόμενο μιας μεγάλης ζημιάς, θα πρέπει να βγει από το τραπέζι". Βεβαίως τονίζεται πως θα υπάρξει και ένας δεύτερος κύκλος εξετάσεων, στον οποίο όλοι ελπίζουν πως "τα πάντα θα είναι καθαρά και ο Τσούμπερ θα πάει κανονικά στο Euro".

Οριστικά απολύτως ξεκάθαρη εικόνα, πιθανότατα θα υπάρξει αύριο. Όμως με βάση όσα γράφουν οι Ελβετοί, όλα δείχνουν πως τελικά ο Τσούμπερ στάθηκε τυχερός, μέσα στην ατυχία του να τραυματιστεί στην τελική πρόβα της εθνικής του πριν το Euro. Και όλα δείχνουν πως θα είναι τόσο επιπόλαιος, ώστε να μην του κοστίσει την συμμετοχή του.