Οι προτροπές οπαδών στον Ιωαννίδη: «Εδώ να μείνεις»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Οι προτροπές οπαδών στον Ιωαννίδη: «Εδώ να μείνεις»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:32 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 09.08.2024

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Φώτη Ιωαννίδη να συνεχίσει με τα πράσινα και να μην... ενδώσει στις σειρήνες από το εξωτερικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένας από τους πρώτους o οποίος αποχώρησε από το «Σπύρος Λούης», μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ. Ο διεθνής επιθετικός συνοδευόταν από τη σύντροφο του και από ένα φιλικό ζευγάρι, αλλά όπως ήταν φυσιολογικό, πάρα πολλοί οπαδοί τον περικύκλωσαν και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Ο Ιωαννίδης είναι ίσως ο πιο αγαπητός ποδοδσφαιριστής στις τάξεις του κόσμου, λόγω και της εντοπιότητας του. Γιατί είναι γεγονός πως οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν πάρα πολλά χρόνια να ταυτιστούν με έναν Έλληνα άσο, ο οποίος είναι ο ποιοτικός και συνάμα ο ηγέτης της ομάδας.

Ο φόβος του Παναθηναϊκού και η υπέρβαση | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

15:41 - 09.08.2024

Ο φόβος του Παναθηναϊκού και η υπέρβαση | Sportal EXPLAINER

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αναλύει όλα όσα είδαμε στο Παναθηναϊκός - Άγιαξ, τον φόβο που υπήρχε στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για τριάντα λεπτά και την υπέρβαση που χρειάζεται μέσα στον Αύγουστο. Είτε στο Άμστερνταμ, είτε απέναντι στη Λανς. Μια υπέρβαση απαραίτητη για να μη χαθεί το τρένο της Ευρώπης για τους πράσινους.

Εξυπακούεται πως κανένας δεν θέλει να δει τον Ιωαννίδη να φεύγει στο εξωτερικό. Πόσο μάλλον πριν στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό και η προτροπή που άκουσε από τους περισσότερους ο 24χρονος στράικερ, ήταν «Φώτη, μην πας πουθενά». Είναι ίσως το ζήτημα πάνω στο οποίο δεν εκφράζεται ούτε μία αντίθετη άποψη...

Ο Ιωαννίδης επειδή αντιλαμβάνεται πως λειτουργεί η ψυχοσύνθεση των φιλάθλων, ήταν συγκαταβατικός με όλους, δεν χάλασε χατίρι για φωτογραφίες και αυτόγραφα, αλλά πάντα είναι μετρημένος στα λεγόμενα του. Άλλωστε, την επιθυμία του να μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ο Ιωαννίδης την έχει εκφράσει πολλάκις τους προηγούμενους μήνες.

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος επισημαίνει κατηγορηματικά πως «ο Ιωαννίδης δεν πωλείται». Παρά τα μεταγραφικά σενάρια από την Πορτογαλία και τις ενέργειες του μανατζερικού γραφείου που εκπροσωπεί τον παίκτη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ανένδοτος, ειδικά με τα ποσά που έχει ακούσει μέχρι σήμερα.

Ο Ιωαννίδης ένιωθε στεναχωρημένος, διότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Άγιαξ παρά την καλή απόδοση του και οι πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League, περιορίστηκαν δραστικά. Ωστόσο, ο διεθνής κυνηγός πιστεύει πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες στη ρεβάνς και οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.