Οι πρώτες εικόνες από την προπόνηση του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Οι πρώτες εικόνες από την προπόνηση του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:50 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Εν αναμονή της μεταγραφής και της επίσημης παρουσίασης, ο Λιονέλ Μέσι εργάζεται ήδη στην Ίντερ Μαϊάμι, περιμένοντας να ενταχθεί στις προπονήσεις υπό τις εντολές του Τάτα Μαρτίνο.

Εν αναμονή της υπογραφής του συμβολαίου του αυτό το Σάββατο (15/7) και της επίσημης παρουσίασής του το απόγευμα της Κυριακής (16/7), ο Λιονέλ Μέσι προπονείται ήδη στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, ο οποίος έφτασε στην πόλη αυτή την εβδομάδα, είπε ότι ήταν «παρών» στο σπίτι του στο Λας Γκάρζας και έκανε τις πρώτες προπονήσεις πριν ενταχθεί στην ομάδα του Τάτα Μαρτίνο.

Ο Μέσι, ο οποίος δεν έχει παίξει από το φιλικό με την Αυστραλία στο Πεκίνο κατά τη διάρκεια της ασιατικής περιοδείας της Scaleneta, ξεκινά την προετοιμασία για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του MLS, όπου θα γίνει στις 21 Ιουλίου εναντίον της Κρουζ Αζούλ για το πρώτο ραντεβού του ομίλου. παιχνίδι του Leagues Cup, ένα τουρνουά που παίζεται από ομάδες από τη Major League Soccer και τη Liga Mx. 

Μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αργεντίνος σταρ θα συναντηθεί με τον παλιό συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, τον Σέρχιο Μπουσκέτς, και η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ εξακολουθεί να είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να υπολογίζει τους Τζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες ως υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Επιπλέον, την Παρασκευή συμφώνησαν να αγοράσουν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, τον Φακούντο Φαρίας, από την Κολόν

Ενώ στην Ίντερ Μαϊάμι οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι, ο σύλλογος έκανε ένα ακόμη βήμα για να ανοίξει θέση στην αποστολή τόσο για τον Αργεντινό όσο και για τον Σέρχιο Μπουσκέτς και, ενδεχομένως, τον Τζόρντι Άλμπα. Είναι ότι τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο Ροντόλφο Πιζάρο έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και απελευθέρωσε μια καθορισμένη ποσόστωση παικτών. 

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής κατέλαβε μία από τις τρεις θέσεις που προορίζονται για παίκτες «franchise», εκείνους των οποίων τα συμβόλαια δεν υπολογίζονται πλήρως για τους σκοπούς του ορίου αποδοχών. 

Οι οπαδοί της αντιπάλου της Ίντερ Μαϊάμι απαγορεύουν στην έδρα τους τις φανέλες του Μέσι! - Ειρωνεία για τον Αργεντινό με πούρα
REST OF THE WORLD

17:47 - 15.07.2023

Οι οπαδοί της αντιπάλου της Ίντερ Μαϊάμι απαγορεύουν στην έδρα τους τις φανέλες του Μέσι! - Ειρωνεία για τον Αργεντινό με πούρα

Οι οπαδοί της Σεντ Λούις τόνισαν ότι απαγορεύεται στο γήπεδό τους να φοράνε οι φίλαθλοι φανέλες με το όνομα του Μέσι. Δεν επιτρέπουν φανέλες της Αργεντινής της Μπαρτσελόνα, της Παρί, ακόμα και της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Αυτό το νούμερο, που δημιουργήθηκε το 2007 με την άφιξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, είναι αυτό που επιτρέπει στους «Γκάρζας» να πάρουν τον Μέσι και τους πρώην συμπαίκτες του από τη Μπαρτσελόνα, καθώς μπορούν να τους προσφέρουν μεγάλα ποσά, χωρίς να υπερβούν το όριο μισθών που επιβάλλει το MLS.