Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Βόλο και η... κρυφή χαρά

Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Βόλο και η... κρυφή χαρά

Μάνος Τσαλγατίδης 16:36 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Οι δοκιμές του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας και το μακροπρόθεσμο πλάνο του.

Επίσημων υποχρεώσεων… συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Super League τον Βόλο (27/9, 20:30).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα, έχοντας στο μυαλό του ότι υπάρχουν συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνιδια στη συνέχεια.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Κοτάρσκι θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπάμπα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τη θέση του αριστερού στόπερ διεκδικούν οι Νέσμπεργκ και Κουλιεράκης, με τον Έκονγκ να επιστρέφει σε αυτή του δεξιού κεντρικού αμυντικού, και τον Σάστρε να ξεκινά πιθανότατα για πρώτη φορά φέτος ως βασικός.

Στον άξονα ξεκινά ο Χάρης Τσιγγάρας, με τον Οζντόεφ να έχει το προβάδισμα για τη θέση του άξονα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πιθανότατα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ το προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Μουργκ έναντι του Ντεσπόντοφ ή του Τάισον, που πιθανότατα θα πάρει «ανάσες» ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την μεσοεπιθετική τριάδα θα κλείσει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ράζβαν Λουτσέσκου δοκίμασε τον Αλί Σαμάτα.

Πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξος γενικά, διότι όπως λέει η ομάδα έχει επιτέλους ποιότητα και προσωπικότητα, ενώ οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές αναφορικά με την ενσωμάτωση και την ετοιμότητα τους είναι πιο μπροστά από ότι και ο ίδιος θα περίμενε. Μάλιστα, δεν θα αργήσει η στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών, θα βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα σε μόνιμη βάση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατά βάθος χαίρεται για τα ματς ανά τρεις ημέρες, διότι πιστεύει πως έτσι η ομάδα θα δέσει πιο γρήγορα.