Οι Τούρκοι κρατούν ανοιχτό του Μαζουακού για την ΑΕΚ, που δουλεύει για να κλείσει άμεσα μπακ

Μαζουακού - Φωτ. IMAGO

i

Αρτούρ Μαζουακού

Οι Τούρκοι κρατούν ανοιχτό του Μαζουακού για την ΑΕΚ, που δουλεύει για να κλείσει άμεσα μπακ

Κώστας Τσίλης 15:11 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 13.08.2024

Για την Ένωση αποτελεί μεταγραφική εκκρεμότητα και προτεραιότητα η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει μπει στην τελική ευθεία για να την κλείσει

Είναι δεδομένο πως ο οργανισμός της ΑΕΚ έχει ρίξει όλο το βάρος του στην κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νόα. Είναι ένα ματς πολύ καθοριστικό για την φετινή σεζόν συνολικά και όχι μόνο το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και εκκρεμότητες σημαντικές που παραμένουν ανοιχτές και η ΑΕΚ θέλει να τις κλείσει.

Όπως για παράδειγμα την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει ήδη ενημερωθεί από την Κυριακή, πως η μεταγραφή αριστερού μπακ, αποτελεί ίσως την πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Από την Δευτέρα το βράδυ έχει μπει από τους Τούρκους στο τραπέζι το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού. Και είναι ένα ενδιαφέρον που όντως είναι πολύ υπαρκτό, αλλά όχι απόλυτα ξεκάθαρο αν παραμένει πολύ ενεργό.

Οι Τούρκοι πάντως ακόμα και χθες, αλλά και σήμερα, επιμένουν πως το θέμα του μπακ της Μπεσίκτας είναι ανοιχτό για την ΑΕΚ. Μάλιστα κάποιοι το προχωρούν πολύ, χωρίς πάντως να φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή. Είναι σίγουρο πως ο Μαζουακού έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει η ΑΕΚ για την θέση. Όπως και σίγουρο είναι πως η Ένωση το δουλεύει για να κλείσει άμεσα αυτή την μεταγραφική εκκρεμότητα.

Έτσι κι αλλιώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Όμως για την ΑΕΚ έχει σημασία να κλείσει αυτό το θέμα όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Η Ένωση δουλεύει πολύ πάνω σ' αυτό τις τελευταίες μέρες. Κατά τους Τούρκους, στην υπόθεση του Μαζουακού. Κατά πληροφορίες (και) σε μια άλλη πολύ καλή περίπτωση.