Οι Τούρκοι βάζουν την ΑΕΚ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μαζουακού

Φωτ. IMAGO

Οι Τούρκοι βάζουν την ΑΕΚ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μαζουακού

Κώστας Τσίλης 00:33 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 12.08.2024

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Ένωση κινείται για να πάρει τον Γαλλοκονγκολέζο αριστερό μπακ από την Μπεσίκτας, καμία επιβεβαίωση από τους κιτρινόμαυρους

Η ΑΕΚ δεδομένα έχει όχι μόνο ανοιχτό, αλλά όπως διαβάσατε στο Sportal.gr, πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα την κίνηση για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και οι Τούρκοι βάζουν απόψε την Ένωση στο παιχνίδι για την απόκτηση ενός παλιού γνώριμου, έστω και ως αντίπαλο. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σερσάν Ντικμέ, η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει τον Αρτούρ Μαζουακού από την Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τον Τούρκο, η ΑΕΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 31χρονο Γαλλοκονγκολέζο πρώην μπακ του Ολυμπιακού. Και μάλιστα "έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Μπεσίκτας για να τον αποκτήσει". Ο Τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Μαζουακού είναι ανοιχτός σ' αυτή την προοπτική. Και πως η Μπεσίκτας έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του.

Πάντως ο Μαζουακού είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. Και ακόμα και στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Μπεσίκτας θα ζητήσει ανταλλάγματα για να τον αποκτήσει. Είναι ωστόσο μια περίπτωση, που θεωρητικά θα μπορούσε να έχει απασχολήσει την ΑΕΚ και ως θέση που αγωνίζεται ο παίκτης και λόγω των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Χωρίς όμως να υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια ένδειξη από την πλευρά της Ένωσης, πως κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.