Οι τρεις δρόμοι για την απευθείας πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2024

Διούδης και Ιωαννίδης

i

© Intime

Οι τρεις δρόμοι για την απευθείας πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2024

00:38 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 14.08.2024

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της κόντρα στην Ιρλανδία και πλέον κοιτάζει τις επόμενες αναμετρήσεις της, με φόντο το Euro 2024. Οι δρόμοι που θα οδηγήσουν τη χώρα μας στα τελικά της διοργάνωσης είναι τρεις και μόνο εύκολοι δεν θεωρούνται.

Εξαιρετική ήταν η βραδιά της Εθνικής Ελλάδας στο Δουβλίνο, με τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ να επικρατούν της Ιρλανδίας με σκορ 2-0. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της Δευτέρας (16/10), εκεί όπου η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ολλανδία

Η αναμέτρησή αυτή αποτελεί τελικό για την «επίσημη αγαπημένη», η οποία μετά την επικράτηση στο ματς της 7ης αγωνιστικής έχει τρεις δρόμους μπροστά της για απευθείας πρόκριση στο Euro. Ο πρώτος δρόμος είναι να φανεί σκληρή απέναντι στα «μεγαθήρια» και να νικήσει εντός έδρας τις Ολλανδία και Γαλλία, πράγμα που θα της δώσει απευθείας πρόκριση με εύκολο τρόπο.

Ο δεύτερος δρόμος είναι να νικήσει τους «οράνιε» στην «OPAP Arena» και μετά να πάρει έστω την ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ο ιδανικότερος δρόμος είναι ο τρίτος, εντούτοις είναι ο πιο δύσκολος. Αν τη Δευτέρα η ομάδα του Πογέτ νικήσει αυτή του Κούμαν με σκορ 3-0 ή και περισσότερο, τότε ότι και να γίνει στη συνέχεια την αφήνει αδιάφορη.