Όλα ανοιχτά για Μίλσον και Κοϊτά στην ΑΕΚ, ανακοινώνονται Μπρινιόλι και Σισέ

Μίλσον

i

Μίλσον/©intime

Όλα ανοιχτά για Μίλσον και Κοϊτά στην ΑΕΚ, ανακοινώνονται Μπρινιόλι και Σισέ

Κώστας Τσίλης 23:17 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:21 - 02.07.2024

Η Ένωση έχει ψηλά στην λίστα της για το αριστερό άκρο της επίθεσης τους τόσο τον Ανγκολέζο όσο και τον Μαυριτανό και κάνει προσπάθειες προκειμένου να κλείσει έναν εκ των δυο, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα και του Σενεγαλέζου στόπερ

Για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης, είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού. Και η πραγματικότητα είναι πως για την Ένωση οι δυο μεγαλύτεροι στόχοι, είναι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά και ο Φελίτσιο Μίλσον. Αυτές τις δυο περιπτώσεις και τις έχει ξεχωρίσει και τις... δουλεύει, προκειμένου να κλείσει μια εκ των δυο.

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:03 - 01.07.2024

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι

Επιπλέον άδεια για ξεκούραση έχει αποφασίσει να δώσει φέτος ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, καθώς δεν έχει ξεχάσει αυτό που συνέβη το περυσινό καλοκαίρι

Καμία δεν είναι εύκολη, κυρίως διότι και οι δυο ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους, αλλά αποτελούν ίσως τα πιο σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία. Και στις δυο υποθέσεις, η ΑΕΚ ακολουθεί την ίδια τακτική. Σε αντίθεση με την περίπτωση του Στρακόσια, που η Μπρέντφορντ του διεμήνυσε να βρει ομάδα και το δύσκολο κομμάτι ήταν να πειστεί ο ίδιος, με τον Μίλσον και τον Κοϊτά το πρωτεύον είναι να βρεθεί η άκρη με τις ομάδες τους.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Για διαφορετικούς λόγους, σε καμία από τις δυο υποθέσεις, αυτό δεν είναι εύκολο. Πάντα η ΑΕΚ τις κρατά και τις δυο ανοιχτές, τις "τρέχει" και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να μπορέσει να κλείσει μια εκ των δυο. Φυσικά η Ένωση έχει διαπιστώσει πως αμφότεροι και ίσως λίγο περισσότερο ο Μίλσον, έχουν την πρόθεση να φύγουν από τις ομάδες τους. Αλλά ως εκεί η εμπλοκή της με τους παίκτες. Το μείζον για να προχωρήσουν αυτές οι μεταγραφές, είναι οι διαπραγματεύσεις με Μακάμπι και Σιντ Τρούιντεν αντίστοιχα.

Πάντως πριν τελειώσει με αριστερό ακραίο επιθετικό, η ΑΕΚ θα επισημοποιήσει τις μεταγραφές του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και του Πάπε Σισέ. Ο στόχος είναι όλα τα διαδικαστικά να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην Τρίτη και με τους δυο, να πέσουν οι υπογραφές και να μπορέσουν αμφότεροι να ταξιδέψουν την Τετάρτη για την Ολλανδία και το Μπουργκ Χάαμσταντ.