Όλα όσα θα ξεκαθαρίσουν Ηλιόπουλος και Μελισσανίδης στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Μελισσανίδης.

i

©intime

Όλα όσα θα ξεκαθαρίσουν Ηλιόπουλος και Μελισσανίδης στις 16:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κώστας Τσίλης 13:14 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 10.06.2024

Μετά την ανακοίνωση του Μελισσανίδη για την αποχώρηση του και την μεταβίβαση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Ηλιόπουλο, το Sportal.gr βάζει στην σειρά όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν πλέον με την επόμενη μέρα

Η "βόμβα"... έσκασε. Διότι περί "βόμβας" πρόκειται. Έτσι κι αλλιώς αυτός θα ήταν ο χαρακτηρισμός για μια αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από την διοικητικά της ΑΕΚ μετά από 11 χρόνια. Πολλώ δε μάλλον όταν έγινε τόσο ξαφνικά και με τόσο άμεση... εφαρμογή. Στις τέσσερις το απόγευμα ο ίδιος ο Μελισσανίδης θα παρουσιάσει τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ που είναι ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος. Και προφανώς θα ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας. Το Sportal.gr, επιχειρεί να τα βάλει στο τραπέζι και σε μια σειρά.

Μελισσανίδης: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, παραδίδω τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:58 - 10.06.2024

Μελισσανίδης: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, παραδίδω τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο»

Με προσωπική δήλωση ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ένωση μετά από 11 χρόνια αλλά και την μεταβίβαση της ΑΕΚ στον εφοπλιστή Ηλιόπουλο

Το πρώτο που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει ο Μελισσανίδης, είναι την πρακτική εφαρμογή αυτού του "παραδίδω τα ηνία στον εφοπλιστή Ηλιόπουλο", που ανέφερε στην ανακοίνωση του. Αν δηλαδή πρόκειται για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως λένε οι πληροφορίες. Και αν ο Μάριος Ηλιόπουλος αναλαμβάνει ήδη από αύριο το πρωί την θέση του προέδρου της ΑΕΚ. Κάτι που επίσης ήδη υπάρχει στο τραπέζι ως το πιο ισχυρό σενάριο.

Επίσης θα ξεκαθαρίσει το πως προχωρά η ΑΕΚ στην επόμενη μέρα, καταρχάς ως προς το οργανόγραμμα της. Αν δηλαδή θα υπάρξουν αλλαγές στις θέσεις ευθύνης μέσα στην ΠΑΕ, πόσες και ποιές θα είναι αυτές και πόσο άμεσα θα γίνουν. Κάτι που έχει την σημασία του έτσι κι αλλιώς, πολύ περισσότερο όμως από την στιγμή που η ΑΕΚ σε δέκα μέρες ξεκινά την καλοκαιρινή προετοιμασία της, ενώ βρίσκεται στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Θα ξεκαθαρίσει φυσικά και η σχέση του Μελισσανίδη στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ο ίδιος είπε πως θα είναι "στρατιώτης" και δίπλα στην ομάδα. Δεδομένα είναι αυτό. Εκείνο ωστόσο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα είναι παρών και διοικητικά ο Μελισσανίδης για ένα διάστημα, προκειμένου η μετάβαση να είναι ομαλή ή ακόμα και αν θα είναι έτσι κι αλλιώς στο πλευρό του Μάριου Ηλιόπουλου με συμβουλευτικό ή οποιονδήποτε άλλο ρόλο.

Δεδομένα σε μια τέτοια εξέλιξη, υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευκρινιστούν. Όπως και πολλά που σίγουρα θα γίνουν. Και αυτό θα πάρει χρόνο και δεν είναι εφικτό να γίνει από την επόμενη μέρα. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που μπαίνουν έτσι κι αλλιώς άμεσα στο τραπέζι. Και είναι βέβαιο πως θα τα ξεκαθαρίσουν Μελισσανίδης και Ηλιόπουλος στην σημερινή παρουσίαση σε λίγες ώρες από τώρα.