Όλη η ΑΕΚ με το μυαλό στον Αραούχο και η απάντηση του αρχηγού
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

Όλη η ΑΕΚ με το μυαλό στον Αραούχο και η απάντηση του αρχηγού

Κώστας Τσίλης 08:24 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 14.08.2024

Όλοι στην ΑΕΚ ήταν με την σκέψη στον Αραούχο, τον ήθελε δίπλα τους γι αυτό και η φανέλα στον πάγκο, του αφιέρωσαν τη νίκη, τον ενημέρωναν για το πάρτι των οπαδών και εκείνος έστειλε το δικό του μήνυμα

Η αλήθεια είναι πως λίγο πριν ο Σέρχιο Αραούχο φύγει για την Μαδρίτη προκειμένου να κάνει την επέμβαση στο γόνατο, είχε πει πολλά και με πολλούς μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Και γι αυτό και λίγο αισθανόντουσαν πως είχαν μαζί τους τον αρχηγό μέσα στο πούλμαν και μετά μέσα στα αποδυτήρια χθες στο Φάληρο. Σίγουρα πάντως όλοι τον είχαν στο μυαλό τους και γι αυτό και είχαν ζητήσει να υπάρχει κανονικά η φανέλα με το νούμερο 11 στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Βεβαίως αυτό που έκανε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ούτε ο ίδιος ο Αραούχο δεν το περίμενε. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όταν έβαλε το γκολ, όχι μόνο σήκωσε την φανέλα του αρχηγού της ΑΕΚ. Αλλά φίλησε το σημείο που βρίσκεται το όνομα. Και αυτό ήταν κάτι που «λύγισε» τον Αραούχο, ο οποίος παρακολουθούσε από την Ισπανία το ματς. Εξ ου και το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός της ΑΕΚ. «Δεν υπάρχουν λόγια να εξηγήσω τι σημαίνει αυτή η απλή χειρονομία για μένα. Όλες οι ευχές μου σε εσάς. Ευχαριστώ όλη την ομάδα γι αυτή τη νίκη, συνεχίζουμε +3 βαθμοί».

Φυσικά ο Αργεντινός έζησε έστω και από απόσταση όλα όσα συνέβησαν και στην διαδρομή από το Φάληρο στα Σπάτα και έξω από το προπονητικό κέντρο. Με τους συμπαίκτες του να του στέλνουν συνεχώς βίντεο απ’ όλα αυτά που συνέβησαν και από το πάρτι που έστησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Ενώ δεδομένα ο Αραούχο μίλησε και τηλεφωνικά με αρκετούς από τους συμπαίκτες του. Και σίγουρα θα έψαξε τον κολλητό του φίλο τον Μάνταλο, για τον αποθεώσει για το γκολ που πέτυχε.