Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα

Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα

Sportal newsroom 11:06 - 05.09.2024

Ο Ολιβέιρα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ήρθε στην ομάδα για να κερδίζει, ενώ παράλληλα έδειξε ανυπόμονος για να βρεθεί στο γήπεδο για πρώτη φορά.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι η πιο πρόσφατη μεταγραφή του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να υπογράφει στους «ερυθρόλευκους» για δύο χρόνια, έχοντας συν έναν χρόνο ανανέωσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος μέσος σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ένας λόγος που ήρθε στην ομάδα είναι για να κερδίζει. Ακόμα τόνισε πως ανυπομονεί να βρεθεί για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκης και να νοιώσει την ατμόσφαιρα του κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος βρίσκεται κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον σύλλογο, για να έρθω εδώ. Μου έδειξαν μεγάλη αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γίνομαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να νοιώσω την ατμόσφαιρα, να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Είχα την τύχη στην καριέρα μου να παίξω για μεγάλες ομάδες και αυτή τη στιγμή είχα την φιλοδοξία να βρεθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό συνέβη και είμαι ευτυχισμένος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Πιστεύω πως δεν έχω να διδάξω κάτι σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος απ' όλους. Έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου, όμως πολλοί ποδοσφαιριστές εδώ κέρδισαν κάτι καταπληκτικό την προηγούμενη σεζόν, για τον σύλλογο και τη χώρα. Ήταν ένα σημαντικό κατόρθωμα και είμαι εδώ για να συνεργαστώ μαζί τους, να δώσω ακόμη περισσότερα για να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους.

Γι' αυτό ήρθα, για να κερδίσω. Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ελπίζω να σας δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατορθώσουμε σπουδαία πράγματα μαζί».