Ολυμπιακός: Η κατάσταση του Ολιβέιρα και το συν του Πορτογάλου χαφ
i

© Olympiacos FC

Ολυμπιακός: Η κατάσταση του Ολιβέιρα και το συν του Πορτογάλου χαφ

Ο Πορτογάλος μπήκε και τρέχει για να μπει και στα επίσημα ματς των Πειραιωτών…

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, γνωστός από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις μεγάλες αγωνιστικές σεζόν που έκανε σε Πόρτο και Ρόμα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε την Τετάρτη, την τελευταία ημέρα της ευρωπαϊκής λίστας και την Πέμπτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Πήγε κανονικά στο Ρέντη, γνώρισε από κοντά τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και κάποιους από τους συμπαίκτες του, αφού αρκετοί λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο έμπειρος μέσος ναι μεν έχει να αγωνιστεί καιρό και από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά με τη Γαλατάσαραϊ δεν είχε «γεμάτη» σεζόν, αλλά έχει ένα μεγάλο συν αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όλο το καλοκαίρι δεν έκανε ατομικές προπονήσεις. Είχε ομάδα και προπονούνταν κανονικά.

Ανήκε στη Γαλατάσαραϊ, με την οποία είχε συμβόλαιο και το έλυσε το πρωί της Τετάρτης. Ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας με τους Τούρκους, οπότε είναι και σε καλή φυσική κατάσταση. Ναι μεν θα χρειαστεί και αυτός από την πλευρά του, όπως και ο Γουίλιαν, ένα χρονικό διάστημα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, περισσότερο για τους αγώνες, αλλά από την άλλη είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε από τα εργομετρικά που έκανε προτού υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Είναι κάτι θετικό για τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, καθώς ξέρει ότι θα έχει σύντομα κανονικά στη διάθεσή του τον Ολιβέιρα. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και παράλληλα να δώσει ανάσες στον Τσικίνιο αφού μπορεί να προσφέρει και ως 10άρι, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό όπου αγωνίζεται μέχρι τώρα και ο συμπατριώτης του.

Αυτό, λοιπόν, είναι το σημαντικό θετικό στοιχείο που έχει ο Ολιβέιρα ιδιαίτερα σε σχέση με τον Γουίλιαν ο οποίος ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν ήταν σε ομάδα και έκανε ατομικές προπονήσεις μέχρι να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!