Αυτός είναι ο αντικαταστάτης «έκπληξη» του Ντε Γιονγκ στην Ολλανδία για το Euro 2024

Φρένκι Ντε Γιονγκ

i

©intime

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης «έκπληξη» του Ντε Γιονγκ στην Ολλανδία για το Euro 2024

Κώστας Τόπας 12:12 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 11.06.2024

Μετά τον τραυματισμό του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Ρόναλντ Κούμαν κλήθηκε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ολλανδός μέσος στο ρόστερ των «οράνιε» στο Euro 2024.

Ο Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την απογοήτευσή του, όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φρένκι Ντε Γιονγκ για το Euro 2024 που ξεκινά σε λίγες μέρες στη Γερμανία. Ο Ολλανδός τεχνικός κατηγόρησε την Μπαρτσελόνα, για το γεγονός ότι δεν προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή και ότι ρίσκαρε πάρα πολύ μαζί του. 

«Το αποφασίσαμε τις τελευταίες ώρες. Θεωρήσαμε ότι ο Φρένκι ντε Γιονγκ, δεν θα είναι σε φόρμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Είχε ιστορικό με αυτόν τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και δεν ενδείκνυται να ρισκάρει. Ο σύλλογός του πήρε ρίσκα στο παρελθόν και τώρα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα», είπε ο πρώην παίκτης και προπονητής της Μπάρτσα.

Ο Κούμαν πρέπει τώρα να ορίσει αντικαταστάτη για τον πρώην παίκτη του Άγιαξ και, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός που θα επιλεγεί θα προκαλέσει έκπληξη. Ο τυχερός που θα μπει λίστα θα είναι ο Ίαν Μάατσεν, αριστερός μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, φιναλίστ του Champions League

Το δίλημμα του Σάουθγκεϊτ να χωρέσει μια επίθεση 186 τερμάτων στην Αγγλία!
EURO 2024

08:49 - 11.06.2024

Το δίλημμα του Σάουθγκεϊτ να χωρέσει μια επίθεση 186 τερμάτων στην Αγγλία!

Οι Κέιν, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Σάκα, Πάλμερ, Γουότκινς και Μπόουεν πρωταγωνίστησαν αυτή τη σεζόν με τις ομάδες του και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα πρέπει να ολοκληρώσει το επιθετικό παζλ των «Τριών Λιονταριών» στο Euro.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κούμαν δεν επιλέγει μέσο, ​​παίκτη στην ίδια θέση με τον Ντε Γιονγκ και επιλέγει αριστερό μπακ. Οι Κίντεν Τίμπερ και Ματς Βίφερ οι δύο από τη Φέγενορντ, δεν είναι σε φόρμα, οπότε ο Κούμαν τους άφησε εκτός. Ο ολλανδικός Τύπος εικάζει ότι ο προπονητής θα μετακινήσει κάποιον μέσο στην άμυνα. Συγκεκριμένα, οι Ντάλεϊ Μπλιντ και Λουτσάρελ Χεερτρούιντα θα μπορούσαν να γυρίσουν σε αυτή τη θέση.