Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ολλανδίας για το ματς με την Ελλάδα

Ντε Γιονγκ και Βέγκχορστ

i

©intime

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ολλανδίας για το ματς με την Ελλάδα

Sportal newsroom 20:49 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.08.2024

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ρόναλτ Κούμαν για την αναμέτρηση με την Εθνική στην Ολλανδία.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο «Philips Stadium» στο Αϊντχόφεν για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro του 2024 στη Γερμανία. Στόχος των «Οράνιε» είναι μόνο η νίκη έχοντας μόλις 3 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται ως τελικός στο στρατόπεδο των Ολλανδών.

Στο τέρμα ξεκινάει ο Μαρκ Φλέκεν και μπροστά του θα έχει την τριάδα των Νέιθαν Ακέ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Λουτσαρέλ Χερτρούιντα. Ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν δεξιά ο Ντένζελ Ντούμφρις και αριστερά ο Ντάλι Μπλίντ.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ και ο Μάρτιν Ντε Ρουν. Μπροστά η επιθετική τριπλέτα αποτελείται από τους Τσάβι Σίμονς, Βάουτ Βέγκοχορστ και Κόντι Χάκπο.

Προκριματικά Euro 2024: Η παράδοση της Ελλάδας με την Ολλανδία (vids)
EURO 2024

10:05 - 07.09.2023

Προκριματικά Euro 2024: Η παράδοση της Ελλάδας με την Ολλανδία (vids)

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro την Πέμπτη (7/9) και σας θυμίζουμε τις προηγούμενες επίσημες αναμετρήσεις μας με τους «Οράνιε», με τα αποτελέσματα πάντως να μην είναι και τα καλύτερα

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φλέκεν, Ακέ, Φαν Ντάικ, Χερτρούιντα, Μπλιντ,, Ντούμφρις, Ντε Γιόνγκ, Ντε Ρουν, Χάκπο, Σίμονς, Βέγκχορστ