Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα με την Ολλανδία
i

©intime

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αγώνα με την Ολλανδία

Sportal newsroom 21:01 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Η Εθνική Ελλάδος έκανε την τελευταία προπόνησή της στο «Philips Stadium» πριν τον αυριανό (7/9) αγώνα με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία έχει ξεκινήσει. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίζει αύριο (6/9) ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των προκριματικών του Euro 2024. Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στη δεύτερη θέση και στα τελικά του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Κάπως έτσι η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έκανε σήμερα (6/9) την τελευταία προπόνησή της στο «Philips Stadium». Στου οποίου τις κερκίδες θα βρεθούν περίπου 1000 Έλληνες για να δουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής. 

Προηγουμένως ο Ουρουγουανός προπονητής της Ελλάδος έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέφερε ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι αν χρειαστεί μπορεί και να ρισκάρει. 

«Ναι, συμφωνώ μαζί σας. Αν με ρωτάγατε στην κλήρωση της Φρανκφούρτης, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σκούρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε παιχνίδια. Αν αύριο νικήσουμε θα είναι ένα τεράστιο βήμα. Ξέραμε από την αρχή ότι ο όμιλος είναι Γαλλία - Ολλανδία.

Αν ο παίκτης είναι καλά θα ρισκάρουμε. Θα είναι μία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα. Στο πρώτο μέρος της Γαλλίας δεν βγαίναμε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εφτά λεπτά που παρόλα όσα γίναν κρατήσαμε την ηρεμία μας. Είναι παιχνίδια που μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και σε μία στιγμή να διαλυθούν όλα. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά καλοί και αρκετά άντρες για να πάρουμε αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.