Η Χέρενφεν του Φαν Πέρσι ηττήθηκε με 9-1 από την Άλκμααρ - «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο»

Χέρενφεν - Ρόμπιν Φαν Πέρσι

Η Χέρενφεν του Φαν Πέρσι ηττήθηκε με 9-1 από την Άλκμααρ - «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο»

Κώστας Τόπας 12:03 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 16.09.2024

Η Χέρενφεν, έχοντας στον πάγκο της τον άλλοτε αστέρα της Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι γνώρισε βαριά ήττα από την Άλκμααρ με 9-1!

Δεν συμβαίνει τίποτα. Κάπως έτσι θέλει να ζήσει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τη μεγαλύτερη ήττα της ομάδας που διοικεί, της ολλανδικής Χέρενφεν, σε όλη της την ιστορία. Η Άλκμααρ, η οποία παραδόξως δεν ήταν η κυρίαρχη του αγώνα, αφού η μονομαχία ολοκληρώθηκε με ποσοστό κατοχής 55%, κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 9-1!

Και αυτό υποστηρίζει ο πρώην Ολλανδός αστέρας που θριάμβευσε σε ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να κάνει απαλύνει τον πόνο μετά την ηχηρή ήττα της ομάδας του, τόνισε πως η Χέρενφεν θα συνεχίσει τον τρόπο παιχνιδιού της.

«Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο. Είναι αυτό στο οποίο πιστεύω, αυτό στο οποίο πιστεύουμε. Την Τρίτη έχουμε την επόμενη ευκαιρία απέναντι στην Τβέντε», δήλωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ωστόσο, ο δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Premier League ξέρει τι κάνει, παρόλο που οι παίκτες του έχουν υποκύψει στη δεύτερη ομάδα του ολλανδικού πίνακα. Ο Ολλανδός ξέρει πως να ανατρέψει τέτοιες καταστάσεις. Το είχε επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν, ως ποδοσφαιριστής. 

«Σε εκείνη την περίσταση, δεν ήταν ούτε διασκεδαστικό. Αλλά είναι μέρος του να είσαι ποδοσφαιριστής. Ακόμα κι έτσι, θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο, αυτό πιστεύω. Το εύκολο είναι να είσαι χαρούμενος και να παίζεις μουσική όταν κερδίζεις», είπε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.