Προπονητής στην Ολλανδία μπήκε επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο και μάρκαρε τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα του δέχτηκε γκολ (vids)
i

©print screen

Προπονητής στην Ολλανδία μπήκε επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο και μάρκαρε τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα του δέχτηκε γκολ (vids)

Sportal newsroom 11:26 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Άλμιερ ήθελε να το παίξει... πονηρός για να κάνει μια αλλαγή, αλλά του «γύρισε» μπούμερανγκ αφού η ομάδα του μετά δέχτηκε γκολ.

Ένας προπονητής σε αγώνα της Ολλανδίας μεταξύ της Άλμιερ με τη Χέρακλες, δοκίμασε να κάνει μια... πονηριά υπέρ της ομάδας του, αλλά η φάση του «γύρισε» μπούμερανγκ και μετά από λίγο δέχτηκε γκολ. 

Συγκεκριμένα ο Άλεξ Πάστοορ τράβηξε τα βλέμματα πάνω του κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεχόμενος κάρτα από τον διαιτητή του παιχνιδιού. Ο τεχνικός της Άλμιερ είχε την ιδέα να μπει στον αγωνιστικό χώρο και έκανε πως μάρκαρε τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας. Ο λόγος ήταν η διακοπή του αγώνα, προκειμένου να κάνει μια αλλαγή και να φέρει την αριθμητική ισορρπία στο παιχνίδι, καθώς ένας παίκτης του είχε πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της εθνικής Νέων, Τάσος Θέος στο Sportal: «Υπάρχει ταλέντο, αλλά τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν στα βαθιά»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:57 - 01.04.2023

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της εθνικής Νέων, Τάσος Θέος στο Sportal: «Υπάρχει ταλέντο, αλλά τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν στα βαθιά»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, μίλησε στο Sportal για τη σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν οι παίκτες του στα τελικά του Euro 2023, το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει μέλλον και ταλέντο αλλά και για ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν τα φτερά τους και να πρωταγωνιστήσουν.

Η Άλμιερ σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και δεχόταν συνέχεια ευκαιρίες από τη Χέρακλες. Κάπως έτσι ο τεχνικός της ομάδας βρήκε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να σταματήσει το ματς και να κάνει αλλαγή. Ο διαιτητής του αγώνα λοιπόν αφού είδε τον Πάστοορ διέκοψε το παιχνίδι και του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του ισοφαρίστηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ακόμα και σε συνθήκες 11vs11.

Μετά το τέλος του ματς ο Πάστοορ φάνηκε ότι όλο αυτό τον διασκέδασε, δηλώνοντας: «Θα μπορούσα να γλιτώσω τον εαυτό μου από αυτή τη μιζέρια. Να δεχθώ πρόστιμο από το κλαμπ για την κάρτα; Νομίζω πιο πιθανό είναι να μου δώσουν μπόνους».

Ο Πάστοορ όμως δεν είναι ο μόνος προπονητής που έχει κάνει τέτοιο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά σε... χειρότερη version και μάλιστα δύο φορές. Και οι δύο φορές ήταν σε αγώνα θρύλων, όπου ο Πορτογάλος στην πρώτη μπήκε και έδιωξε την μπάλα και στη δεύτερη μπήκε και έκανε... κανονικά τάκλιν. Προφανώς ένα τέτοιο περιστατικό για τον Μουρίνιο μπορεί κανείς να το θεωρήσει και φυσιολογικό με την τρέλα που κουβαλάει ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα.