Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό, στην αποστολή και ο Γκατσίνοβιτς

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό, στην αποστολή και ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 21:41 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 14.08.2024

Γενική... επιστράτευση έχει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς πλην του Πόνσε που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα δυο ματς με τους Κροάτες όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα

Από την στιγμή που ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και στη σημερινή τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε λόγο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κάτι που σημαίνει πως πρακτικά η Ένωση πηγαίνει με... πανστρατιά στην "μάχη" για την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι στην διάθεση του Αλμέιδα. Και ο μοναδικός που δεν θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει την Ένωση στο ματς με τη Ντιναμό, είναι ο Έκι Πόνσε. Για λόγους απολύτως τυπικούς, καθώς ο Αργεντινός φορ δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δυο παιχνίδια με τους Κροάτες. Διότι από διάθεση και αγωνιστικότητα και ο Πόνσε έδειξε στο φουλ στη σημερινή προπόνηση.