Δεν θα «χάσει» τον Ελ Κααμπί ο Μαρτίνεθ

Ελ Κααμπί

i

Ελ Κααμπί/©Intime

Δεν θα «χάσει» τον Ελ Κααμπί ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 23:05 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 14.08.2024

Όλα δείχνουν Ορτέγκα εκτός πλάνων με ΠΑΟΚ, γιατί θέλει «ζεστό» τον Μαροκινό ο κόουτς του Ολυμπιακού…

Μία απόφαση καλείται να πάρει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής και το δίλλημα ήταν Ελ Κααμπί ή Ορτέγκα;

Όλα δείχνουν, πως ο Ορτέγκα είναι αυτός που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ από την εξέδρα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο έτσι, ο Κίνι θα μετατεθεί αριστερά και δεξιά θα επιστρέψει ο Ροντινέι που ήταν εκτός πλάνων του αγώνα με τον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων. Ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Ελ Κααμπί, αλλά δεν θέλει να το κάνει, δεν θέλει να τον «χάσει» ενόψει και της συνέχειας. Ναι, όσο πλησιάζει το Κόπα Άφρικα, είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Γιόβετιτς που μάλιστα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ματς της Κρήτης, όπου και πήρε φανέλα βασικού.

Ο κόουτς των Πειραιωτών ωστόσο, βλέπει πως ο Ελ Κααμπί ως τώρα, του έχει δώσει 9 γκολ στα 16 ματς που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 5 γκολ του μάλιστα είναι στο πρωτάθλημα, με τον Μαροκινό φορ να παίζει δυνατά για να είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Δεν θέλει έτσι να τον «δοκιμάσει» ψυχολογικά και θα κάνει την ανάλογη διαχείριση ο κόουτς των Πειραιωτών. Ακολουθεί την Πέμπτη άλλωστε η αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, ενώ την άλλη Κυριακή, είναι το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Να τον αφήσει εκτός πλάνων ενός σπουδαίου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πολύ μεγάλο ρίσκο. Και για να μην τον… χάσει ψυχολογικά, αλλά και γιατί ποντάρει πάνω του.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η νομική ερμηνεία πέρσι δεν έχει σχέση με εμάς, εκτός αν ο ΠΑΟΚ εννοεί ότι δε θέλαμε να πανηγυρίσουν όλοι οι φίλαθλοί μας το γκολ του Ρέαμπτσιουκ!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:03 - 03.11.2023

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η νομική ερμηνεία πέρσι δεν έχει σχέση με εμάς, εκτός αν ο ΠΑΟΚ εννοεί ότι δε θέλαμε να πανηγυρίσουν όλοι οι φίλαθλοί μας το γκολ του Ρέαμπτσιουκ!»

Απάντηση στην τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφορικά με τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι.

TIP: Ποιος «ερυθρόλευκος» επιμένει πως ο Ελ Κααμπί όχι μόνο θα παίξει, αλλά θα σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ;